Verslag Tour du Soleil 22 juni

Toertocht naar de zon! Op 21 juni is de zomer begonnen! De zon komt op om 5:20 uur. We skiken vanaf 5:00 naar de zonsopkomst en ontbijten in het nieuwe zomerlicht!
Na een paar bijzonder heftige regendagen, was de kans op zon klein. We vertrekken met prima weer, maar nog geen zon te zien. Menno heeft een mooie tocht bedacht vanaf NuNu bij Deventer (helaas kon Menno er zelf niet bij zijn). De start van de tocht was over een zandpad, dus een zware warming up, daarna rond Averlo, over een het fietspad langs het kanaal, heuvel op, heuvel af. Daarna nog een verrassing, zo’n nostalgisch klinkerweggetje. Na een kleine poging, draaien we toch om en kiezen voor een zandpad als alternatief. Na dit pad volgt toch nog een stukje nostalgische klinkertjes, waarna het des te meer genieten is van het laatste stuk asfalt. Na ruim 15 kilometer zijn we moe, maar voldaan terug. Dan heeft Gilles nog een bijzonder luxe ontbijt voor ons, in de open lucht, met de zonnestralen tussen de bomen door. Kan niet beter. Volgend jaar, wat ons betreft, dezelfde tocht in de herhaling met Menno en al onze nieuwe leden.
Joke
FotoverslagTourduSoleil