Verslag skike middag Zwolle

Tour de Nostalgie op 8 juni 2013
Om 14.30 uur verzamelen zich bij Het Engelse Werk te Zwolle 7 skikers. Het is perfect zonnig weer en we worden verbaasd bekeken door andere recreanten. Het Engelse Werk is een locatie in Zwolle die gemaakt lijkt te zijn om te skiken. Onverharde paden slingeren zich heuvel op en heuvel af door een prachtig park aan de IJssel. Hans geeft een uitgebreide techniektraining waarbij we optimaal de mogelijkheden van het terrein benutten. Na de techniektraining drinken we even wat op het terras en dan doen we een prachtige tocht over de dijk langs de IJssel. De bedoeling was in Zalk met het veer over te steken, maar dat was niet mogelijk door (heel) hoog water. Het is gedeeltelijk op betonpaden, wat al lastig is voor de stokafzet, maar voor Hans en Otto helemaal want die breken allebei de punt af. Na afloop nog heerlijk gegeten op het terras. Kon niet beter.
Joke
FotoosZwolle