Zonnewende toer 2014

IMG_3810IMG_3808

Op zaterdag 21 juni (de enige echte dus!) werd de tweede zomer zonnewende toer verreden! Ook deze keer was de ontbijtplek een verrassing. Onder een wat twijfelachtige hemel rolden we noordwaarts, richting Olst. Bij een fruitbedrijf is een picknickbank heel strategisch geplaatst, onder een schuin afdak, met uitzicht op het noordoosten. Dat kan niet beter! Tenminste… als de hemel in het noordoosten helder is. En warempel, op het moment dat we op ons gemak het ontbijt hadden uitgestald, ontstond een gaatje in de bewolking en liet de zomerzon zich even zien! Opgelucht konden we verder ontbijten en daarna voldaan beginnen aan de terugtocht. Zelfs een onverhard pad kon ons niet meer uit evenwicht brengen!

Lees hier het verslag van de zonnewende toer van 2013!