Geslaagde herfst toer!

EerstedrieWe kunnen terugkijken op een geslaagde toertocht met een compacte groep doorzetters. Rond half tien vertrokken we met zijn zessen voor een tocht van 14 km door het buitengebied van Heerde. In het eerste stuk, door open gebied, maakte de wind het ons niet gemakkelijk. Eenmaal in het bos had de wind weinig grip meer op ons. Daar waren het juist de takjes en bladeren die ons de weg versperden, maar we sloegen er ons doorheen. Bij het Heerderstrand begon het zachtjes te druppelen. De regen bleef ons vergezellen de laatste kilometers, zodat we nat en moe, maar voldaan konden genieten van de koffie en vlaai. Voorzichtig keken we al vooruit naar de aankomende winter en een eventuele gezamenlijke langlauftocht in Sauerland.
We vonden het leuk om te organiseren, en doen dat graag nog een keer!
René en Anneke
WP_20151115_009