We zijn weer begonnen!


Op zondag 3 september klonk het “startschot” van Menno voor het herfstseizoen 2017. Een opgeblazen ballon werd door geprikt met een pas geslepen stokpunt. Daarmee konden we met 10 man, helaas geen vrouwen erbij, op weg voor een kleine toertocht van zo’n 11,5 km. De oorspronkelijk geplande route werd al snel aangepast, want online een route plannen geeft geen inzage in de kwaliteit van het wegdek. Op die manier werd een lang stuk klinkerweg vermeden, maar daardoor veranderde eigenlijk de hele route. Halverwege een korte stop voor een kopje koffie met de bekende Zweedse haverkoekjes.

Na afloop nog even bijkletsen bij Menno in de tuin onder het genot van koffie, thee en vers gebakken müsli koeken.

Zondag 10 september a.s. beginnend de techniektrainingen die in het teken zullen staan van de aankomende Salland Marathon.