2018 Seizoensopening

Geslaagde seizoensopening in Twello

Op deze koude ochtend stonden weer negen enthousiaste rollers klaar voor de eerste toertocht van 2018. De voorspelde sneeuw(!) dreigde even roet in het eten te gooien, maar gelukkig bleef het bij een paar sfeerverhogende vlokjes hier en daar. De zes skikers en drie rolskiers kregen een mooie en afwisselende tocht van 14 km voorgeschoteld door toerleider Martin. Vanuit Twello trokken we met de wind in de rug naar Bussloo. Daar draaiden we in de beschutting van de bomen een mooi rondje tussen de plassen door. Hier en daar was het toch even uitkijken dat je niet uitgleed over de met algen begroeide paden. Terug richting Twello werd het toch even een tikkeltje zwaarder, over een vrij liggend gravelpad vol tegen de koude noordoosten wind in. Enigszins verhit kwamen we weer aan bij ons vertrekpunt zwembad de Schaeck waar een lekker kopje koffie voor ons klaar stond.