Sallands Kampioenschap 2018

Zondag 10 juni a.s. de tweede editie van het open Sallands Kampioenschap cross-skate en rolski klassiek!
Deze editie telt mee voor de “Holland Cup Noords”.


In 2017 is door DSC Nordic Sports voor het eerst het open Sallands Kampioenschap cross-skate en rolski georganiseerd. In samenwerking met de organisatie van het hardloopevenement de 5Hoekloop in Deventer is die eerste editie succesvol verlopen. Dit vroeg naar meer en dat gaan we dus ook doen.

Op 10 juni a.s. vindt dus die tweede editie plaats. De lengte van het parcours is vergroot naar 10 km. Dit parcours loopt voornamelijk over verharde fietspaden en enkele stukjes gravel en slingert door en om de wijk de Vijfhoek in Deventer. Voor cross-skates en klassieke rolski’s met brede rubberen wielen geen probleem om te nemen.

Nieuw is verder dat het Sallands Kampioenschap meetelt voor de “Holland Cup Noords”.

Dus kom naar het Sallands Kampioenschap. De start is om 11:35 uur bij De Ulebelt aan de Maatmansweg 3 in Deventer. Inschrijven kan vanaf 9:00 uur of van te voren via e-mail. De kosten bedragen € 7,- te voldoen bij het afhalen van het startnummer.

Inschrijven? Dat kan hier!

 

Parcours 10 km

(link)