Rondje Veessen 17 juni 2018

Deze ochtend verzamelden zich 5 leden en meldde zich ook een nieuw lid, die net de basiscursus achter de rug had, bij Restaurant IJsselzicht in Veessen. Een prima vertrekpunt om mooie routes te kunnen rollen van verschillende lengtes.
De dames voegden zich samen en deden een ronde van 8 km. Omdat de toerleidster zich niet kon opsplitsen, kregen de mannen een routebeschrijving mee van de ronde van 13 km. De beide routes gingen voor een deel over de dijken van de nieuwe watergeul, wat ideaal terrein is om te cross-skaten en te rolskiën. Autoluw en strak asfalt, wat wil een roller nog meer. Nou ja, de wind was wel aan de stevige kant richting het westen, dat had wel wat minder gekund.
Ter afsluiting samen wat gedronken op een nog verder rustig maar winderig terras met uitzicht op de IJssel en het voet-fietspondje van Veessen.