Opening seizoen 2018-2019

We beginnen weer te rollen.

Na een lange en warme zomer is het weer tijd om de rollende balkjes tevoorschijn te halen. Of dat nu cross-skates zijn of rolski’s, het is weer tijd dat we op pad gaan. Als voorbereiding misschien voor een langlauftocht in de winter of gewoon lekker sportief bezig te zijn in de natuur.

Op zondag 2 september a.s. om 9:30 uur verzamelen we ons op de bekende plek “Het Eikendal” aan de Neusinksdijk in Diepenveen. Na een gezamenlijke warming-up kun je kiezen voor een toertocht of voor een techniektraining. De keuze is aan jou. Na afloop drinken we een lekkere kop koffie of thee met, hoe kan het ook anders, een lekkere plak koek uit Deventer.

De trainingen zijn ingepland tot aan de einde van dit kalenderjaar. We bieden nu drie trainingsgroepen aan, t.w.

  • techniek trainingen cross-skate voor beginners,
  • techniek traningen klassiek rolskiën voor beginners,
  • conditie- en techniek trainingen voor gevorderden cross-skate én rolskiën.

De trainingen worden ongeveer één keer per vier weken afgewisseld door een gezamenlijke toertocht. Dus voor iedereen, waarbij afhankelijk van de opkomst de één of meer routes van verschillende lengte gerold kunnen worden.

Voor iedereen wat wils.

Wil je precies weten wanneer onze activiteiten plaatsvinden? Kijk in onze agenda.