Salland marathon – oude stijl

Twee weken na de succesvolle Salland marathon op de nieuwe locatie – de Holterberg -, waagden acht skikers zich vandaag nogmaals aan de oude route. Het werd dit keer een halve marathon, voorzien van een gezellig weerzien met de IJsseldijk, de wetering, en los struikelzand. Tot onze grote verrassing stonden Menno, Klaartje en Wytze in Diepenveen klaar met overheerlijke koffie en zelfgebakken koekjes. Menno sloot aan bij de groep, en in rap tempo – onder aanvoering van Jurgen – was de tocht alweer voorbij voordat we er erg in hadden.
Toertochten rijden is supergezellig en je leert op een leuke manier de geleerde technieken toe te passen. De snelheid en de lengte van de tocht worden altijd aangepast aan de deelnemers. Dus zorg dat ook jij erbij bent de volgende keer. Noteer alvast in je agenda dat je zondag 18 november om 9.30 in Heeten bent.