Cursus Nordic Sports Fitstars 2019

In maart en april kun je bij DSC Nordic sports in 6 weken tijd kennis maken met rolskiën en cross-skaten voor maar € 7,50 i.s.m. het Sportbedrijf Deventer.

Rolskiën en cross-skaten is eigenlijk ‘langlaufen’ op wieltjes’ en kan het hele jaar door buiten beoefend worden.
Het is een sport waarbij je je hele lichaam gebruikt en daardoor flink aan je conditie werkt. Als je de techniek onder de knie hebt kun je op je eigen niveau verder. Gewoon gezellig meerijden op toertochten of flink aan de slag met je conditie als training voor bijvoorbeeld de Vasaloppet of de Elfstedentocht.
Doordat je stokken gebruikt train je het hele lichaam waardoor je de conditie traint zonder zware belasting voor de gewrichten. Door het ‘glijden’ op de wielen, train je ook je balans.
Bent u op zoek naar een sport met een evenwichtige belasting van veel spieren en verbeteren van uw conditie, dan moet u Nordic Sports beslist eens proberen.

Zin om het uit te proberen?
Schrijf je dan in voor de cursus!
Aanmelden kan hier

Rolskiën en cross-skaten zijn individueel uit te oefenen, maar veel leuker is om het samen met leden van DSC Nordic sports te doen. De club geeft wekelijks techniek- en conditietrainingen en organiseert maandelijks een toertocht waarbij leden samen in de wijde omgeving van Deventer afwisselende tochten skaten of rollen. Veel leden staan in de winter op de langlaufski’s in de sneeuw of op de schaatsen. De trainingen en toertochten zijn een goede technische en conditionele voorbereiding voor het winterseizoen.

In samenwerking met het project FITSTARS van het Sportbedrijf Deventer neem je voor maar € 7,50 deel aan 2 à 3 lessen cross-skaten en 2 à 3 lessen rolskiën, inclusief huur van materiaal. We sluiten de reeks af met een kleine toertocht. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met zowel rolskiën als cross-skaten. De lessen vinden plaats gedurende 6 weken op elke zondagmorgen vanaf 3 maart op het terrein van DSC Nordic Sports in Diepenveen.


Zie ook onze clubagenda.

Locaties
Start lessen: terrein DSC, Schuurmansweg 20A, Diepenveen.
Vervolg lessen: terrein DSC en diverse locaties rondom Diepenveen.

Meedoen of meer informatie?
Neem contact op met één van de instructeurs of vul het formulier in