2019 Hier komen wij aan!

 

De feestdagen zijn al weer even voorbij. De winter kondigt zicht aan. Tijd dus om warm te worden door lekker te trainen of te toeren op cross-skates of op rolski’s. Als (laatste) voorbereiding voor een wintersportvakantie of uitje, bijvoorbeeld het Langlaufweekend in Sauerland, of gewoon lekker bezig zijn in de buitenlucht.

De trainers hebben de koppen bij elkaar gestoken en voor de eerste helft van 2019 een afwisselend programma opgesteld. Techniek- en conditietrainingen afgewisseld met club-toertochten, maar ook een introductieprogramma voor cross-skaten en rolskiën onder de vlag van Fitstars. Daarover later meer.

De eerste gecombineerde techniek- en conditietraining is op zondag 27 januari 2019.

Wil je verder weten wanneer en waar er getraind of getoerd wordt, kijk dan in onze CLUBAGENDA en houd je e-mail in de gaten.