10 mei 2019: start nieuwe rolskicursus

Vanaf vrijdag 10 mei a.s. kan er worden deelgenomen aan een cursus rolskiën, klassieke techniek.

De klassieke stijl bij het rolskiën is afgeleid van het langlaufen in de sneeuw. Dankzij de ingebouwde techniek in de rolski’s kan de klassieke langlaufstijl perfect worden nagebootst. Op die manier kan het hele jaar worden “gelanglaufd” (behalve als er sneeuw ligt).

Wil jij je conditie verbeteren met een sport waarbij je je hele lichaam moet gebruiken, wil je lekker rollen door de natuur over verharde en (half) onverharde paden of je langlauftechniek verbeteren, dan is rolskiën wellicht wat voor jou.

De cursus rolskiën begint dus op 10 mei a.s. De overige data zijn:

rolskiën
vr. 10 mei
vr. 17 mei
zo. 19 mei toertocht
vr. 24 mei
zo. 26 mei

De eerste les zal plaatsvinden op het handbalterrein van de Diepenveense Sportclub (DSC) aan de Schuurmansweg 20A in Diepenveen. De rolski-lessen op de vrijdagavond beginnen om 20:00 uur. De toertocht op 19 mei en de afsluitende les op 26 mei beginnen om 9:30 uur, tenzij anders wordt aangekondigd.

Wil je daaraan meedoen? Schrijf je dan hier in.