Proeflessen cross-skaten en rolskiën voorjaar 2020

Cross-skaten en rolskiën  is  langlaufen op wielen . In plaats van in de sneeuw verplaats je je op asfalt-, beton- of bospaden.  Bij beide technieken gebruik je het  hele lichaam en je bouwt  een goede conditie op. Doordat je stokken gebruikt, train je het hele lichaam waardoor je de conditie traint zonder zware belasting voor de gewrichten. Door het ‘glijden’ op de wielen, train je ook je balans.

Ben je sportief en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is een proefles volgen bij DSC Nordic sports een laagdrempelige manier om te ervaren of het wat voor je is.

Op 1 maart  geeft de Diepenveense club een proefles cross-skate en op 8 maart een proefles rolskiën. Voor slechts € 10 per les krijg je in 2 uur het materiaal aangemeten en leer je de eerste technische beginselen van het cross-skaten of rolskiën.

Mocht je na afloop van de proefles enthousiast zijn, dan kun je je inschrijven voor een basiscursus die aansluitend in maart, april en mei wordt gegeven. Deze basiscursus bestaat uit 3 lessen cross-skaten en/of 3 lessen rolskiën van ruim een uur. Bijzonder is dat in deze basiscursus een les langlaufen in de Scheg van Deventer is inbegrepen op 15 maart. De cursus sluit af met een echte toertocht in de omgeving van Diepenveen! Na deze cursus kun je deelnemen aan de reguliere trainingen.

Locaties
Proeflessen: terrein DSC, Schuurmansweg 20A, Diepenveen.
Basiscursus: terrein DSC en diverse locaties rondom Diepenveen.

Cross-skaten of Rolskiën uitproberen of leren?
Schrijf je hier in.