Activiteiten opgeschort i.v.m. Coronavirus

In navolging op de oproep van het kabinet heeft het bestuur van DSC Nordic Sports besloten om alle activiteiten tot nader orde op te schorten.

Wij weten uiteraard ook niet wanneer het weer veilig is om in groepsverband sport te bedrijven. Daarom worden de basiscursussen cross-skaten en rolskiën vooreerst verplaatst tot na de zomervakantie. Trainingen en toertochten worden sowieso tot de maand mei stilgelegd. Daarna zal afhankelijk van de actualiteit, de adviezen van het R.I.V.M en de maatregelen van de overheid besloten worden hoe we verder zullen gaan.

Individueel sporten

Zolang je gezond bent, geen verkoudheids- of andere klachten vertoond, blijf echter niet stil zitten. Heb je tijd voor je zelf over, trek je cross-skates of rolski’s aan en ga er op uit. De natuur in. Neem daarbij uiteraard de hygiënevoorschriften in acht die zijn uitgevaardigd. Blijf vooral gezond!