Hans Koers biedt picknicktafels aan

Op het DSC-terrein waar door ons de lessen en cursussen worden gegeven, ontbrak een goede zitplek. Om de cursisten te ontvangen, om de cross-skates of rolski’s te kunnen onderbinden.

Op de laatste Algemene Ledenvergadering kwam als voorstel om picknicktafels aan te schaffen. Hans Koers zou dit voor het bestuur verder uitwerken.

Wat schets onze verbazing. In één keer stonden er twee picknicktafels naast de materiaalopslag. Hans zat er thuis hardop over na te denken en besloot toen om twee tafels aan de club te schenken. Alvast voor het tweede lustrum, want in 2021 bestaat de club 10 jaar. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!

Zo’n genereus gebaar mag niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom werd Hans gevraagd om na de training van zondag 27 september nog even na te blijven. Zo konden wij hem in het zonnetje zetten en bedanken met een bos bloemen. Maar hij moest ook aan de bak. Een herdenkingsplaat voor dit gebaar moest op de tafel geschroefd worden. Nog niet het definitieve exemplaar – die zat waarschijnlijk nog in de brievenbus van de voorzitter, die een paar dagen weg was – maar een tijdelijke versie. Dat Hans, die samen met Jan Heidemans de tafels in elkaar heeft gezet, wel raad weet met het gereedschap bleek al snel. De plaat zat er in een mum van tijd op.

Hans, nogmaals hartelijk bedankt!