Steden Driehoek Toer 11 oktober 2020

Geen Salland Marathon dit jaar, maar op zondag 11 oktober a.s. een toer in de stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen.

Het bestuur van DSC Nordic Sports heeft gewikt en gewogen en besloten om dit jaar geen Salland Marathon te organiseren. Daarvoor in de plaats willen wij jou uitnodigen om mee te rollen met de Steden Driehoek Toer. Wij hebben namelijk vijf verschillende routes uitgezet; van 10 km tot de marathon afstand van 40 km aan toe. Een deel van de routes loopt gelijk, dus onderweg kun je nog altijd beslissen om een andere afstand te rollen. Ook kun je de kortste afstand met een langere afstand combineren en toch een unieke route te rollen. 

We starten om 10:00 uur vanaf Boerderij Den Hoek, Leemsteeg 23, 7384 SN Wilp (Voorst, Gelderland).

Daar krijg je bij de start en finish een consumptie aangeboden. Voor onderweg moet jezelf drinken en wat eten meenemen. Er is dus geen verzorging onderweg. Halverwege de langste afstand kun je bij treinstation Empe water bijtanken op het watertappunt.

De inschrijving voor leden is gratis, niet-leden betalen € 5,-

De routes lopen langs het bekende Fietsknooppunten netwerk. Bij de start zijn routebeschrijvingen beschikbaar. Maak je gebruik van een GPS apparaat, dan kun je de routes ook als GPX-bestanden downloaden door via de website afstandmeten.nl de route te downloaden. De link naar de download wordt geopend door op de titel van de kaart te tikken.

Inschrijven kun je je alvast door het inschrijfformulier in te vullen.

10 km:

15 km:

23 km:

30 km:

40 km: