Midzomer

De langste dag van het jaar (bijna dan). Tijd voor de inmiddels traditionele zonnewendetocht op rolski’s of cross-skates. Zeven bikkels, die heel vroeg uit de veren moesten, stonden om 05:00 uur aan de start van de zonnewendetocht. De opkomende zon tegemoet. Althans, dat was de bedoeling. Een onweersfront die de afgelopen nacht over Nederland was getrokken, had een dik pak bewolking achter gelaten. Nochtans was het wel droog. Toch altijd weer bijzonder, zo’n tocht zo vroeg in de morgen. Wat een heerlijke rust. Een gemengde groep van beginners en gevorderden rolden gezamenlijk de ruim 17 km die Martin had uitgezet. Complimenten voor Monique en Danny die voor het eerst zo’n afstand op de cross-skates overbrugden. Het was een mooie tocht en na afloop nuttigden we bij Martin achter in de tuin een lekker ontbijtje.