Proeflessen en cursussen herfst 2021

Heb je belangstelling voor onze sporten, cross-skaten of rolskiën, of misschien wel voor allebei? Dan wil je vast wel daarmee kennis maken.

Dat kan. De volgende serie proeflessen en cursussen staan al weer in de agenda.

De proefles staat gepland op zondag 12 september 2021. In die les kun je zowel het cross-skaten als het klassiek rolskiën beoefenen. In anderhalf tot twee uur maak je kennis met beide vormen van Nordic Sports. De proefles is echt een snuffelles. Kennis maken en zien of één van beide of wellicht allebei de vormen wat voor je is. Een proefles kost slechts € 10,- en dat is dan inclusief gebruik van clubmateriaal.

rolskiën les 131 oktober 2021
rolskiën les 27 november 2021
rolskiën les 314 november 2021
cross-skate les 121 november 2021
cross-skate les 228 november 2021
cross-skate les 35 december 2021
cursusdata

Denk je nu na de proefles; “daar wil ik verder mee en de techniek beter beheersen”, schrijf je dan in voor één of beide basiscursussen. Een basiscursus bestaat uit drie lessen, waarbij je gedurende de cursusperiode het clubmateriaal mee naar huis kunt om ook thuis het geleerde in de praktijk te brengen. Doorgaans ben je na die drie lessen in staat om een kleine toertocht te volbrengen. Een basiscursus kost € 45,-. De basiscursussen staan gepland op de volgende data:

Inschrijven kun je via ons inschrijfformulier.