Steden3Hoek toer

Zondag 10 oktober a.s. organiseren wij weer onze jaarlijkse marathon. Dit jaar voor de negende keer. Nog een jaartje te gaan dus en dan het tweede lustrum. Dat wordt dan een speciale versie.

Maar dat mag je nu niet weerhouden om met deze versie mee te doen. Net als vorig jaar is de start en finish bij Boerderij Den Hoek, Leemsteeg 23 te Wilp (Voorst, Gelderland).

Drie afstanden deze keer. Een 15, 22,5 en voor de kilometervreters een 40 km. De 15 en 22,5 km kunnen elk ook met zo’n 2,5 km ingekort worden. Dus voor elk wat wils.

De kosten bedragen € 5,- en daarvoor krijg je twee maal een consumptie aangeboden, wat lekkers erbij en natuurlijk een fantastische toer in het gebied tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Bij de finish wordt tegen een kleine vergoeding een warme versnapering aangeboden.

Je kunt je van te voren aanmelden met het inschrijfformulier of als het voor jou een last-minute beslissing is op de dag zelf. De inschrijfbalie is geopend vanaf ca. 9:00 uur. We starten om 10:00 uur.

De tocht kan individueel worden afgelegd. Voor drinken en eten onderweg dien je zelf zorg te dragen.

De route voert langs knooppunten van het bekende landelijke fietsknooppunten-netwerk, maar via de site www.afstandmeten.nl kun je deze ook als gpx-bestand downloaden voor in een navigatie gadget.

Klik hier voor de 15 km op afstandmeten.nl

Klik hier voor de 22,5 km op afstandmeten.nl

Klik hier voor de 40 km op afstandmeten.nl