Mooie opkomst bij Steden Driehoektoer

De deelnemers maken zich klaar voor de start.

Rollen in de Steden Driehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

35 deelnemers meldden zich vroeg in de ochtend van zondag 10 oktober voor hun rolski- of cross-skate toer van 15, 22,5 en 40 km in de Steden Driehoek. Veel deelnemers van zusterverenigingen: RW Rottemeren uit Bergschenhoek, Bedaf uit Uden en Troll Roll uit Ede-Wageningen. Daar zijn wij heel blij mee.

Bij de start was het nog fris. De nevel die rond de IJssel was neergedaald maakte ook bij Boerderij Den Hoek in Wilp-Achterhoek de wereld wat kleiner. Maar na een klein uurtje prikte de zon er al lekker doorheen en gingen jasjes e.d. uit.

Er werd stevig doorgerold door de meeste deelnemers. De eerste 40 km deelnemers waren al ruim binnen de 3 uur terug en na bijna 4 uur rollen, passeerden ook de laatste rolskiërs van de 40 km de finishlijn. De deelnemers van de 15 en 22,5 km zaten toen al lekker in het zonnetje bij boerderij Den Hoek in Wilp-Achterhoek en zij kwamen al weer op krachten met een kop heerlijke verse soep.

Een geslaagd evenement met een mooie opkomst van deelnemers uit heel Nederland.