Inschrijfformulier Marathon

Voornaam (verplicht)
Achternaam (verplicht)
Straatnaam en huis nummer
Postcode (verplicht)
Woonplaats (verplicht)
Telefoonnummer vast
Mobiel
Je e-mail (verplicht)
Afstand

Het inschrijfgeld bedraagt:
Leden DSC Nordic Sports € 5,00
Niet-leden € 7,50
Je kunt het betreffende bedrag over maken op bankrekeningnummer:
NL27 RABO 0167 1937 16
t.n.v. DSC Nordic Sports, o.v.v. Marathon 2018.
Betalen ter plekke is ook mogelijk.

Ik ga akkoord met de onderstaande voorwaarden

Deelnemen geschied op eigen risico.

Het dragen van een helm is verplicht. Ander beschermingsmateriaal, zoals knie- en elleboogbescherming, en het dragen van signaalkleding wordt aanbevolen.

Afstanden, routes en verzorging:

Er zijn 3 afstanden: 10, 20 en 42 km. Elke afstandsgroep heeft 2 begeleiders, behalve de 10 km groep. De begeleiding bestaat uit een cross-skater en een fietser. Aanwijzingen van de begeleiding dient te worden opgevolgd.
De start van de marathon is gezamenlijk, waarbij de afstandsgroepen zoveel mogelijk bij elkaar blijven. Het eerste deel van de route is voor alle groepen gelijk en gaandeweg de toer splitsen de kortere afstanden zich af.
Er zijn twee verzorgingspunten. Het eerste verzorgingspunt ligt aan de 20 en 42 km route. Na dit punt splitsen deze afstanden zich. In de 42 km is nog een tweede verzorgingspunt opgenomen. In de 10 km route is geen verzorgingspunt voorzien.
Bij de finish zijn soep, broodjes en andere versnaperingen om weer op krachten te komen.

Bij elkaar blijven!

Dit is een toertocht; geen wedstrijd. Omwille van de gezelligheid én de veiligheid en om te voorkomen dat we elkaar kwijtraken (tijdverlies), blijven we per afstand-groepje bij elkaar. Alleen bij de 42 km is het toegestaan de route individueel af te leggen. De route is beschikbaar voor gps en je hebt een routekaart. De route is onderweg niet aangegeven.
Op sommige delen van het traject kan de een begeleider aangeven, dat je tot een duidelijk herkenbaar punt vooruit kunt, waar je dan wacht.