Proef 2


  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Geslacht

  Geboorte datum

  Wordt lid vanaf *

  Straatnaam en huis nummer *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer vast

  Mobiel

  Je e-mail *

  Je bankrekening *

   


  Soorten lidmaatschap:

  Senior lid

  Jeugdlid

  Toertochtlid

  Leeftijd

  Vanaf 18 jaar

  10-17 jaar

  Vanaf 10 jaar

  Jaarlijkse contributie

  € 90,-

  € 60,-

  € 25,-

  Deelname aan trainingen

  inbegrepen

  inbegrepen

  € 5,- per keer*

  Deelname aan toertochten

  inbegrepen

  inbegrepen

  inbegrepen

  *Prijs deelname voor niet leden: toertochten € 2,50, trainingen € 10,-


  Gewenste lidmaatschap:


  Ik ga akkoord met onderstaande voorwaarden

  Voorwaarden

  Contributie

  De contributie zal per kwartaal middels automatische incasso van uw bankrekening worden afgeschreven. Voor de eventuele maanden voorafgaand aan een kwartaal, inclusief de lopende maand indien men lid wordt voor de 15e van die maand, wordt voor elke maand een twaalfde deel van het jaarbedrag in rekening gebracht. Het lidmaatschap wordt eerst aangegaan voor één jaar. Beëindiging van het lidmaatschap kan vervolgens per kwartaal van een kalenderjaar; dus per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail te geschieden bij het secretariaat met een opzegtermijn van minimaal één maand voor aanvang van het nieuwe kwartaal.

  Doorlopende machtiging SEPA

  Door acceptatie van deze voorwaarden geeft u tevens toestemming aan D.S.C. afd. Nordic Sports doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven, inzake contributies of andere vastgestelde bedragen en uw bank om doorlopend een termijnbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van D.S.C. afd. Nordic sports. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving, contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. De contributie wordt per kwartaal van de rekening. Onze incassant ID en uw kenmerk worden weergegeven bij de betalingen.

  Publiciteit en privacy

  Bij activiteiten van de vereniging, zoals lessen, trainingen, toertochten en andere evenementen, kunnen voor publicitaire doeleinden foto's en filmpjes gemaakt worden. Deze vormen van media kunnen dan gebruikt worden voor o.a. persberichten, artikelen op onze website en op onze Facebookpagina. Wij zullen daarbij zorgvuldig omgaan met uw privacy en geen namen, tags e.d. aan de foto's toevoegen. Herkenbaarheid valt echter niet uit te sluiten.
  Indien u dit niet wenst, wilt u dan onderstaande aanvinken.

  Afbeeldingen of filmmateriaal die van mij zijn gemaakt, mogen niet gebruikt worden voor publicitaire doeleinden of anderszins worden verspreid.

  Als je binnen enkele minuten geen bevestiging hebt ontvangen, kijk dan in je spambox.